Monkey Park Tenerife

En zoo, hvor man kan fodre aberne, tæt på Los Cristianos

Monkey Park Tenerife er en lille zoo, der ligger tæt på det store turistcenter Los Cristianos på Sydtenerife. Det er den eneste zoo på De Kanariske Øer, der har specialiseret sig i aber, og det sjove er, at man kan komme ind i burene for at røre ved og fodre dyrene. Derfor er denne zoo perfekt til at stifte bekendtskab med de legeglade lemurer og silkeaber. Og børnene er vilde med at se, hvordan de kravler op på hovedet af hinanden for at få fat i maden.

En zoo med primater på Tenerife

Når man går den behagelige tur igennem Monkey Park med en have, hvor der er bænke i skyggen til at hvile sig, bliver man præsenteret for en varieret samling aber. Ud over primater som lemurer, silkeaber af mange forskellige slags eller chimpanser findes der et serpentarium og mange eksotiske fugle som araer, ara-kakaduer og endog en tukan. Der findes desuden et bassin med krokodiller og skildpadder, som man kan gå henover via en træbro. Det er en anderledes zoo, der er velegnet til familiebesøg.

Parking
Is accessible
Localidad
Los Cristianos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045