Parque Marítimo César Manrique

Fantastiske swimmingpools med saltvand midt i hovedbyen på Tenerife

Parque Marítimo César Manrique ligger på sydkysten i Tenerifes hovedby, Santa Cruz de Tenerife, med en uforlignelig udsigt til Tenerifes koncertsal tegnet af Santiago Calatrava, til den botaniske have Palmétum og til havet. Dette fritidscenter er lettilgængeligt i bil og med offentlig transport og råder over en stor parkeringsplads. Der er faciliteter i form af 3 swimmingpools med havvand, restauranter, terrasser, omklædningsrum med varmt vand og områder med solterrasse.

Umiskendeligt design af César Manrique

Parque Marítimo de Santa Cruz de Tenerife, der er et posthumt værk af den berømte kunstner César Manrique fra Lanzarote, blev indviet i 1995. Til designet blev der anvendt naturelementer såsom vulkanske klipper, palmer og prydplanter samt vandfald med saltvand. Alt dette er krydret med Manriques umiskendelige vindlegetøj. Parken er åben alle årets dage, og de lokale badegæster kommer hyppigt i weekender og på helligdage. Stedet er et must, hvis man ønsker en dag med afslapning og underholdning for hele familien.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045