Pirámide de Arona

Musikarrangementer på Sydtenerife

Pirámide de Arona ligger på Sydtenerife i Playa de las Américas og er en imponerende sal, hvor der afholdes alle slags events, udstillinger og forestillinger. De musik- og danseshows, der regelmæssigt afholdes i koncertsalen Pirámide de Arona, tiltrækker både turister og de lokale beboere på Tenerife: Det ville være utænkeligt at gå glip af en oplevelse af denne karakter, hvor kunsten smelter sammen med de allernyeste audiovisuelle teknologiske landevindinger, så ingen af publikum tager upåvirket derfra.

En perfekt aften i en enestående koncertsal

Lige i nærheden af Pirámide de Arona er der hoteller og restauranter: At nyde godt af en forestilling, der ikke kan ses tilsvarende noget sted i verden, i denne imponerende koncertsal og prøve lokale og internationale retter i en af områdets restauranter efter forestillingen er næsten et uundgåeligt program, der sætter prikken over i'et for en fuldendt aften. Oven i alt dette må man glemme ikke stranden lige i nærheden, bølgebruset og den behagelige aftentemperatur på Sydtenerife.

Catering
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045