Pyramiderne i Güímar

Oplev parken med pyramiderne på Tenerife

I det sydøstlige af øen Tenerife ligger den etnografiske park Pirámides de Güímar. Den er grundlagt omkring seks trappeformede pyramider, som findes i denne egn, på ca. 4 meters højde, og hvis oprindelse stadig ikke er afklaret. I museet kan den besøgende også lære om andre pyramider i verden og de gamle civilisationer, der byggede dem. Bådene, som disse kulturer brugte, er også tildelt et område, for hoveddrivkraften bag denne park var den opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl, der er kendt for sine maritime ekspeditioner.

Opsøg stierne og de tematiske haver

Parkens haver er i sig selv en attraktion: og kan opleves ved at gå ad de forskellige tematiske stier. For ikke at nævne den enestående Jardín Venenoso (den Giftige Have), som omfatter over 70 giftige plantearter fra hele verden. For at nyde parken i fred og ro, er det bedst at sætte en dag af til besøget, og cafeteriaet, med udsigt til pyramiderne, byder på et behageligt stop til at forny kræfterne.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Güímar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045