San Miguel Slot

En banket med middelalderturnering på Sydtenerife
På Sydtenerife i nærheden af Los Cristianos ligger det imponerende San Miguel Slot. Enhver, der besøger slottet, rejser tilbage i tiden til Middelalderen og kan nyde godt af en real forestilling med middelalderturneringer og -spil, mens man deltager i en banket. Familiens mindste vil undre sig over hestenes kræfter og sværdenes glans, og hele familien vil heppe på den ridder, der repræsenterer dem i turneringen og vil more sig over slotsnarrens påfund.
Forestillinger og musik til en munter aften
Når turneringen og banketten er færdig, hvor slotsgreverne på San Miguel altid sidder for bordenden, inviteres gæsterne inden for i den store balsal. Her i denne sal kan man som regel se forestillinger med akrobatik, ballet og capoeira (kampkunst), hvor musikken er i centrum. På San Miguel Slot vil de besøgende, hvad enten de kommer der med familien eller i selskab med gode venner, få en munter, medrivende aften, man vil huske længe.
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
Tags
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045