Golf året rundt

De Kanariske Øer er det perfekte sted at spille golf. Derfor besøger mange udøvere af denne sport, både professionelle og amatører, hvert år øerne. De fantastiske landskaber og unikke naturområder, det milde klima i alle årets 365 dage og naturligvis de mange solskinstimer er blot nogle af øernes fordele i forhold til andre destinationer.

00:00
Título
Open 365 - Golf all year round
Vídeo
Póster
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

Professionelle baner 

De Kanariske Øer har mange klubber og nogle af de bedste golfbaner i Europa. Mange af dem er designet af verdensmestrene Severiano Ballesteros og José María Olazábal eller af de berømte arkitekter Juan Catarineu, Blake Stirling og Marco Martín. 

Banernes layout er fuldt integreret i landskabet og har moderne infrastruktur og faciliteter med services tilpasset alle typer golfspillere – der er både boogies, caddies og trænere til rådighed. Golfbanerne er tilpasset alle handicap for også at tiltrække amatørspillere, der er huller på op til 110 meter, brede greener og forhindringer såsom søer, bunkers og beplantning. 

Imagen
Buenavista Golf, Tenerife
Buenavista Golf, Tenerife
Título

Forbedr dit par på De Kanariske Øer

Imagen
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Contenido

Fremragende beliggenhed 

Øernes golfbaner ligger normalt i forlængelse af fabelagtige hoteller. På den måde kan man kombinere afslapning og sport uden at skulle bruge tid på at forflytte sig. Samtidigt kan man nyde de bedste spaer, fuldt udstyrede fitnesscentre og have direkte adgang til utrolige strande.

Det er muligt at planlægge en golftur på De Kanariske Øer måneder i forvejen uden at skulle bekymre sig om vejrudsigten – uanset hvornår på året, man rejser.

Contenido

En date med de bedste golfspillere 

Den velfungerende infrastruktur, det skønne klima og de professionelle baner, som De Kanariske Øer råder over, har bevirket, at øerne igennem mange år har været vært for mange internationale turneringer. Det er helt almindeligt at støde på dygtige golfprofessionelle, der træner her og deltager i nogle af de turneringer, der afholdes på øerne. 

Contenido

Meget mere end golf

De Kanariske Øer tilbyder en bred vifte af fritidsaktiviteter og spisesteder, hvor man kan slappe af efter et spil golf eller fejre en stor sejr. Mulighederne er mange og kan kombineres, så der er mulighed for at vandre, cykle eller sejle katamaran og opleve delfiner og hvaler. Golf på De Kanariske Øer er meget mere end selve spillet. Det er den perfekte blanding af sport, ferie og smukke landskaber.