Fuerteventura Golf Club

Spille golf få kilometer fra Fuerteventura Lufthavn
Blot 8 km fra Fuerteventura Lufthavn på øens østside ligger Fuerteventura Golf Club. Den er designet i år 2002 af den berømte arkitekt Juan Catarineu, som har gjort vinden - der siges at have lagt navn til øen - til hovedpersonen. Arkitekten, der var bekendt med denne faktors betydning for spillet, har givet banen store greens og op til 50 m brede fairways, men uden at ignorere den udfordring, som vinden er for golfentusiaster.
Den største golfbane på Fuerteventura
Fuerteventura Golf Club har det største grønne areal på en ø, der er kendt for sin ørkenjord. I nogle situationer er det nødvendigt at slå golfkuglen hen over vandet i det lille løb fra de tre forbundne søer. Hul 1-10 går i retning ud mod havet, hvorfor golfspillerne i store dele af spillet har udsigt til Atlanterhavet. Det 5-stjernede Hotel Elba Palace Golf byder på meget luksuriøs indkvartering.
Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Antigua
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
4
258
13
262
10045