Las Palmeras Golf

Pitch & putt-bane inde i Las Palmas på Gran Canaria
Inde i byen Las Palmas på det nordøstlige Gran Canaria ligger Las Primeras Golf, den førende bybane på De Kanariske Øer: Banen er designet i 2006 af arkitekterne Stirling & Martín fra det kendte arkitektfirma Global Golf Company og har 18 huller, par 3, med længder fra 50-110 m. Den er kategoriseret som en pitch & putt-bane og er perfekt til at øve det korte spil og byder på unikke udsigter over Atlanterhavet og stranden Las Canteras.
Spille golf i et sports- og fritidskompleks på Gran Canaria
Las Palmeras Golf har to meget forskellige gennemspil. De første 9 huller har en ren engelsk udformning og kan klares af alle spillere. Men hullerne fra 10-18 i amerikansk stil har en anden sværhedsgrad, da der bruges søer som forhindringer. Det sværest tilgængelige er hul nr. 15 med handicap 5, hvor greenen ligger på en ø. Ud over pitch & putt-banen findes der en spa med fitnessrum, swimmingpool og tre paddletennisbaner. Et sports- og fritidskompleks af høj kvalitet lige i bykernen.
Even
3
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
13
262
10045