SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf Golfbaner på Gran Canaria
Maspalomas Golf Golfbaner på Gran Canaria
Maspalomas Golf Golfbaner på Gran Canaria
Maspalomas Golf Golfbaner på Gran Canaria

En golfbane omgivet af Maspalomas-klitterne

Maspalomas Golf har den fordel at være omgivet af Parque Natural de las Dunas de Maspalomas (naturparken med Maspalomas-klitterne) og er designet i 1968 af den berømte golfbanearkitekt Mackenzie Ross. Banen er beliggende i turistcentret Maspalomas på sydsiden af Gran Canaria og byder på en enestående udsigt over de udstrakte klitområder med gult sand og Atlanterhavet som baggrund. Søbrisen og solens varme gør spillet til en behagelig oplevelse hele året rundt.

Golftræning og pilatesøvelser på Gran Canaria

Den behagelige udformning af Maspalomas Golf gør, at man får en flad, lang bane med brede fairways, der giver mulighed for at slå slag uden at være bange for, at golfkuglen bliver væk. Derfor er banens 18 huller, strategisk omgivet af bunkers med gult sand, ideelle til golftræning med høje handicaps. Banen giver ligeledes mulighed for at lave pilatesøvelser, så man kan forbedre sin fysiske form og få flere kræfter, større udholdenhed samt korrigere ens holdning, eller den kan simpelthen bruges som en afslapningsmulighed for ledsagere.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
18

18

73

73

36

36

4 horas

4 horas

DISCOVER