Maspalomas Golf

En golfbane omgivet af Maspalomas-klitterne

Maspalomas Golf har den fordel at være omgivet af Parque Natural de las Dunas de Maspalomas (naturparken med Maspalomas-klitterne) og er designet i 1968 af den berømte golfbanearkitekt Mackenzie Ross. Banen er beliggende i turistcentret Maspalomas på sydsiden af Gran Canaria og byder på en enestående udsigt over de udstrakte klitområder med gult sand og Atlanterhavet som baggrund. Søbrisen og solens varme gør spillet til en behagelig oplevelse hele året rundt.

Golftræning og pilatesøvelser på Gran Canaria

Den behagelige udformning af Maspalomas Golf gør, at man får en flad, lang bane med brede fairways, der giver mulighed for at slå slag uden at være bange for, at golfkuglen bliver væk. Derfor er banens 18 huller, strategisk omgivet af bunkers med gult sand, ideelle til golftræning med høje handicaps. Banen giver ligeledes mulighed for at lave pilatesøvelser, så man kan forbedre sin fysiske form og få flere kræfter, større udholdenhed samt korrigere ens holdning, eller den kan simpelthen bruges som en afslapningsmulighed for ledsagere.

Even
73
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
13
262
10045