Real Club de Golf de Las Palmas

Spaniens ældste golfbane ligger på Gran Canaria

Real Club de Golf de Las Palmas har den ære at være Spaniens ældste golfbane. Golfklubben er grundlagt i 1891, men golfbanen blev først en realitet i 1957, da den historiske arkitekt Mackenzie Ross tegnede det aktuelle forløb og udnyttede banens forlægning til Bandama-calderaen på nordsiden af Gran Canaria. Den privilegerede beliggenhed ind til krateret på en udslukt vulkan gør, at spillerne har udsigt til øens højeste punkter, havet og de nærliggende slugter.

Spille golf og slappe af på Vik Bandama Golf Hotel

Golfbanen i Real Club de Golf de Las Palmas er forholdsvis kort, behagelig at gennemspille og med snævre fairways flankeret af skråninger, sandgrave og små greens. Den er perfekt til et afslappet spil uden de store fysiske anstrengelser. Og blot 10 m fra Tee 1 ligger det 3-stjernede Vik Bandama Golf Hotel med swimmingpool og sauna til afslapning. Det perfekte program, hvis man ønsker at holde golfferie på Gran Canaria.

Even
71
Handicap
Hombres 24 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Accomodation
Catering
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Santa Brigida
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
13
262
10045