Salobre Golf Old Course

To golfbaner i samme kompleks nær Maspalomas

Salobre Hotel Resort & Serenity, der ligger i den sydlige del af Gran Canaria i helt unikke naturomgivelser med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og golfbanen, er nøje indrettet med henblik på nydelse, afslapning, ro og wellness. Til det formål byder dette 5-stjernede hotel på de mest eksklusive faciliteter og services på øen: golf, wellnesscenter, ørkenområde, forskellige gastronomiske oplevelser og meget mere. Og hvis Salobre Hotel har modtaget anerkendelse for noget, så er det for golf – det blev kåret til det bedste golfhotel i Spanien i 2016. Det er det eneste resort på Gran Canaria med to 18-hullers baner, New Course og Old Course, som fra den 17. oktober bliver til tre baner, der kombinerer de 18 huller i Old Course og de 9 huller (hullerne 1 til 3 og 13 til 18) med en par 36 på New Course. Der åbnes dermed igen for de spillere, der er allermest begejstrede for en helt unik golfbane. Salobre Golf er designet til spillere på alle niveauer og har nogle af de mest krævende og unikke huller på grund af de klippefyldte omgivelser og de udfordringer, de giver golfspilleren. Derudover er banen meget charmerende, da den er fuldstændig integreret i resortet og den omgivende natur med størst mulig respekt for landskabet.

Even
71
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
258
262
10045