Lanzarote Golf

Spille golf få minutter fra Lanzarote Lufthavn

Blot 10 minutter fra Lanzarote Lufthavn og tæt ved det store turistcenter Puerto del Carmen ligger Lanzarote Golf. Golfbanen er skabt af den kendte golfbanearkitekt Ron Kirby og har et design ud mod havet, der falder perfekt ind i det typiske landskab på Lanzarotes sydside. Golfbanen er anlagt på nogle naturlige bjergskråninger oven på svage knusninger i terrænet, der harmonerer med udsigten til Atlanterhavet og Fuerteventura.

En golfbane på Lanzarote tilpasset alle handicaps

Lanzarote Golf er anlagt som en slags link, med brede fairways og store greens, hvilket giver et behageligt spil for alle handicaps. Banen udgøres af 4 huller, par 3, 4 huller, par 5, og 10 huller, par 4, på et ujævnt terræn. Den har stadigvæk de gamle stenmure, som afgrænser området. Selv om vinden i hul 3, par 3, kan påvirke slaget, kan den ved hul 7, par 5, være en hjælp, hvis den kommer fra nord.

Even
72
Handicap
36.4
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Tías
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
3
258
13
262
10045