Amarilla Golf & Country Club

En pitch & putt-bane, hvor man kan spille uden golfkort på Tenerife

På øen Tenerifes sydside, ud til havet og få minutter fra lufthavnen Reina Sofia, ligger golfbanen Amarilla Golf & Country Club. Banen er designet af Donald Steel og blev indviet i 1998. Den består af 18 huller, par 71 lige ned til havet. Og stedets pitch & putt-bane med 9 huller giver mulighed for at blive bedre til det korte spil eller for at spille golf for første gang, da man ikke behøver at have noget golfkort for at benytte banen.

Golfbanen lige ved marinaen San Miguel

Amarilla Golf & Country Club har nogle flotte udsigter til Teide-bjergkæden og den eksklusive marina San Miguel. At gennemspille banen er en udfordring for såvel den drevne spiller som for det høje handicap pga. banens snævre fairways, der kræver stor præcision i slagene. Det bedste? Det er uden tvivl banens hul nr. 5, par 3, der er genialt designet, og som bruger havet som fairway og derved tvinger golfkuglen til at flyve hen over havet for at komme ind på greenen. Uforglemmeligt.

Even
71
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
1
258
13
262
10045