Buenavista Golf

En golfbane mellem Atlanterhavet og Teno-bjergkæden

Buenavista Golf er beliggende tæt ved den lille turistby Buenavista del Norte på øen Tenerifes nordvestlige del. Den er designet i 2003 af verdensmester Severiano Ballesteros og ligger mellem det beskyttede område bestående af Teno-bjergkæden og havet. Den ligger så tæt på klippevæggen, at man ved nogle af hullerne har fornemmelsen af at slå golfkuglen kraftigt mod Atlanterhavet. Buenavista Golf er en bane, hvor der spilles golf med havet som hovedfigur.

Spille golf i nærheden af havet på Tenerife

Buenavista Golf ligger lige ud til havet. Derfor spilles greenen for fem huller, så man kan høre bølgebruset ikke langt fra spillet. Men det kræver også større præcision for ikke at miste golfkuglen ved hul nr. 15 og 17. Mellem hul nr. 9 og 18 er der en central sø med vandfald, der også skaber en meget behagelig atmosfære. Pga. sin miljøvenlighed er banen blevet tildelt prisen Premio Madera Verde 2006 og har fået certificeringerne ISO 14001 og 9001.

Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Buenavista del Norte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
1
258
13
262
10045