SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Buenavista Golf

Buenavista Golf Golfbaner på Tenerife
Buenavista Golf Golfbaner på Tenerife
Buenavista Golf Golfbaner på Tenerife

En golfbane mellem Atlanterhavet og Teno-bjergkæden

Buenavista Golf er beliggende tæt ved den lille turistby Buenavista del Norte på øen Tenerifes nordvestlige del. Den er designet i 2003 af verdensmester Severiano Ballesteros og ligger mellem det beskyttede område bestående af Teno-bjergkæden og havet. Den ligger så tæt på klippevæggen, at man ved nogle af hullerne har fornemmelsen af at slå golfkuglen kraftigt mod Atlanterhavet. Buenavista Golf er en bane, hvor der spilles golf med havet som hovedfigur.

Spille golf i nærheden af havet på Tenerife

Buenavista Golf ligger lige ud til havet. Derfor spilles greenen for fem huller, så man kan høre bølgebruset ikke langt fra spillet. Men det kræver også større præcision for ikke at miste golfkuglen ved hul nr. 15 og 17. Mellem hul nr. 9 og 18 er der en central sø med vandfald, der også skaber en meget behagelig atmosfære. Pga. sin miljøvenlighed er banen blevet tildelt prisen Premio Madera Verde 2006 og har fået certificeringerne ISO 14001 og 9001.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
18

18

72

72

DISCOVER