Centro de Tenerife Golf Los Palos

En pitch & putt-bane på Tenerife velegnet til hurtige spil

El Centro de Tenerife Golf Los Palos ligger på sydsiden af Tenerife og har en golfbane, der er velegnet til hurtige spil. Banen er pga. sine 9 huller, par 27, klassificeret som en pitch & putt-bane og blev designet i 1994 af arkitektfirmaet Integral Golf Design tilhørende den professionelle golfspiller José María Olazábal. Banen udgøres af et spilleterræn, der stort set ikke har niveauforskelle, og er velegnet til at spille golf, når fritiden er begrænset, eller til at lære spillet at kende uden de helt store fysiske anstrengelser.

Spille golf med børnene tæt på Los Cristianos

Pitch & putt-banen i Centro de Tenerife Golf Los Palos er perfekt takket være dens bekvemmelighed og spillervenlighed med høje handicaps, så man også kan spille med børn. På banen med de 9 huller, par 27, er der rigelig med vegetation og forhindringer af vand såsom søer og mindre vandløb, som sætter spillerens evner på prøve. Banen er behagelig at gennemspille, og dens beliggenhed tæt på det store turistcenter Los Cristianos gør den til en oplagt mulighed, hvis man ønsker at tilbringe en dag med familien på golfbanen.

Even
27
Handicap
-
Hole number
9
Round time
-
Catering
Club rental
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
1
258
13
262
10045