Golf del Sur

En golfbane med afholdelse af internationale turneringer

Golf del Sur er en golfbane, der har lagt kulisse til adskillige verdensrekorder og internationale mesterskaber. Det gælder f.eks. Shell Wonderful World of Golf i 1995, hvor Ernie Els og Phil Mickelsone stod over for hinanden, eller den åbne golfturnering for kvinder Tenerife Ladies Open i 2002. Banen blev udtænkt i 1987 af den berømte designer Pepe Gancedo for senere i 2005 at blive renoveret af den professionelle golfspiller Manuel Piñero. Den ligger på Tenerifes sydside.

Spille golf på Tenerife i nærheden af Reina Sofía Lufthavn

Blot 5 minutter fra lufthavnen Reina Sofía er Golf del Sur den første bane på De Kanariske Øer, som tilbyder 3 muligheder for gennemspil ved konkurrencer og med forskellige egenskaber. Banens bunkers med sort sand er bemærkelsesværdige. Der er udsigt til havet, som står i kontrast til flere søer og en okkerfarvet slugt. Banen har store greens og brede fairways. Med en længde på 193 m springer hul nr. 2, par 3, i øjnene pga. sin enestående karakter og sværhedsgrad, fordi greenen er omgivet af en enorm bunker bestående af vulkansk sand.

Even
72
Handicap
36
Hole number
27
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
1
258
13
262
10045