Golf Las Américas

Spille golf lige midt i Playa de las Américas

I den sydlige del af Tenerife, i selve Playa de las Américas og tæt på Los Cristianos, ligger Golf Las Américas: Det er en golfbane designet i 1998 af John Jacobs Golf Associates LTD, et engelsk arkitektfirma med forbindelse til den berømte professionelle golfspiller. Banen har et areal på over 6 km² med en form, der svagt minder om et amfiteater, der beskytter mod vinden pga. en række bakker i nærheden. Egner sig perfekt til golfspil året rundt.

En golfbane lige ved et 5-stjernet hotel

Golf Las Américas gennemspilles mellem prangende haver med palmer og dragetræer, en oprindelig art. Banen, der har en blid topografi og et varieret gennemspil, har 18 huller, par 72. Vandet løber gennem flere grøfter og laguner, som skaber et behageligt miljø, samtidig med at der føjes en ny udfordring til spillet, da de udgør forhindringer. Lige ved golfbanen ligger Hotel Las Madrigueras, et 5-stjernet hotel i kolonialstil, der tilbyder golfferie med eksklusiv indkvartering.

Even
72
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Playa de Las Americas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
1
258
13
262
10045