SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Real Club de Golf de Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife Golfbaner på Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife Golfbaner på Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife Golfbaner på Tenerife

Spaniens næstældste golfbane ligger på Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife er Spaniens næstældste golfbane. Golfbanen er skabt i 1932 af Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez og Aureliano Yanes, prestigefyldte golfspillere fra samme klub, og ligger på Tenerifes nordøstlige side. Banen, der er anlagt mellem opdyrkede marker og frugttræer, har desuden en hundredår gammel lund, der passer fuldstændig ind i det omgivende landskab, så der skabes en afslappet atmosfære for golfspillet under solen hele året rundt.

Spille golf tæt på Tenerife Norte Lufthavn

Real Club de Golf de Tenerife ligger blot nogle minutter fra Tenerife Norte Lufthavn og sætter golfspillernes evner og fysiske form på prøve. Banen har et forløb med store højdeforskelle pga. dens geografiske placering. Det kan derfor anbefales at bruge buggy og elvogn. Golfbanen består af 18 huller, par 71, med små, dybe skråninger, der bruges som naturlige forhindringer. Med sine 4 par 5-langdistancehuller er det en svær bane, men samtidig motiverende for selv de dygtigste spillere.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN
18

18

71

71

Hombres 28 / Mujeres 34

Hombres 28 / Mujeres 34

DISCOVER