Real Club de Golf de Tenerife

Spaniens næstældste golfbane ligger på Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife er Spaniens næstældste golfbane. Golfbanen er skabt i 1932 af Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez og Aureliano Yanes, prestigefyldte golfspillere fra samme klub, og ligger på Tenerifes nordøstlige side. Banen, der er anlagt mellem opdyrkede marker og frugttræer, har desuden en hundredår gammel lund, der passer fuldstændig ind i det omgivende landskab, så der skabes en afslappet atmosfære for golfspillet under solen hele året rundt.

Spille golf tæt på Tenerife Norte Lufthavn

Real Club de Golf de Tenerife ligger blot nogle minutter fra Tenerife Norte Lufthavn og sætter golfspillernes evner og fysiske form på prøve. Banen har et forløb med store højdeforskelle pga. dens geografiske placering. Det kan derfor anbefales at bruge buggy og elvogn. Golfbanen består af 18 huller, par 71, med små, dybe skråninger, der bruges som naturlige forhindringer. Med sine 4 par 5-langdistancehuller er det en svær bane, men samtidig motiverende for selv de dygtigste spillere.

Even
71
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 34
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
School
Localidad
Tacoronte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
1
258
13
262
10045