Puerto del Rosario

Marinaen i hovedbyen på Fuerteventura
Marinaen i hovedbyen på Fuerteventura ligger i Puerto del Rosario på øens østside og bruges først og fremmest som kommerciel transporthavn, men den har også midlertidige fortøjninger og liggeplads. De 60 fortøjningspladser har plads til op til 12 m lange fartøjer, og vanddybden er på 5 m. Pladsen deles med færger og krydstogtskibe. Det er en af de bedst udstyrede marinaer på hele øen, når det gælder løsning af tekniske problemer, da der findes muligheder for såvel mekaniske som elektroniske reparationer på selve kajen.
Hoteller og supermarkeder tæt på marinaen
Det brede serviceudbud i Puerto del Rosario, bl.a. supermarkeder, sikrer, at de sejlendes behov for fritidsaktiviteter og forsyninger er dækket takket være havnens nærhed. Hvis man har brug for at indlogere sig på landjorden, findes der et stort udvalg af hoteller. Denne marina har desuden internet, sublift og butikker med skibsudstyr, hvilket gør det endnu behageligere og praktisk at lægge til i hovedbyen på Fuerteventura.
Lashings
60
Max draught
5 m.
Max length
12 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Puerto del Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg anvisningerne fra de ansatte havnen eller marinaen.
- Du bør ikke færdes på eller krydse forbudte områder.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
4
255
13 256
262
10045