Marina Rubicón

En marina med alle faciliteter

Marina Rubicón ligger på den sydlige del af Lanzarote og er en af øens mest komplette marinaer. Den ligger mellem strandene Papagayo og Playa Blanca og er beskyttet mod passatvindene. Den har alle de faciliteter, som elskere af havet behøver. Landgangsbroen har kapacitet til 487 både med en længde på op til 70 m og byder desuden på ferskvand, el og internet. I selve marinaen kan man indgå aftale med et professionelt team, der tilbyder tjenester for at løse mekaniske eller elektroniske problemer på båden.

Markeder og butikker i en luksushavn

Cateringtilbud, garderobeskabe og brusere med omklædningsrum på havnen gør opholdet i båden mere behageligt. Ved fortøjningerne findes en lang række boutiques og restauranter for ikke at nævne markedet, som afholdes hver onsdag og lørdag, som er det ideelle sted, hvis man skal finde gaver og kunsthåndværk uden at gå væk fra havet. Marina Rubicón er en luksushavn, der har en dybde på 4,5 m ved lavvande.

Lashings
487
Max draught
7 m./ 4,5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg anvisningerne fra de ansatte havnen eller marinaen.
- Du bør ikke færdes på eller krydse forbudte områder.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
3
255
13 256
262
10045