SIDSTE NYT: Coronavirus (COVID-19) her

Puerto del Rosario

Puerto del Rosario + Marinaer og lystbådehavne på Fuerteventura
Puerto del Rosario + Marinaer og lystbådehavne på Fuerteventura
Puerto del Rosario + Marinaer og lystbådehavne på Fuerteventura

Marinaen i hovedbyen på Fuerteventura

Marinaen i hovedbyen på Fuerteventura ligger i Puerto del Rosario på øens østside og bruges først og fremmest som kommerciel transporthavn, men den har også midlertidige fortøjninger og liggeplads. De 60 fortøjningspladser har plads til op til 12 m lange fartøjer, og vanddybden er på 5 m. Pladsen deles med færger og krydstogtskibe. Det er en af de bedst udstyrede marinaer på hele øen, når det gælder løsning af tekniske problemer, da der findes muligheder for såvel mekaniske som elektroniske reparationer på selve kajen.

Hoteller og supermarkeder tæt på marinaen

Det brede serviceudbud i Puerto del Rosario, bl.a. supermarkeder, sikrer, at de sejlendes behov for fritidsaktiviteter og forsyninger er dækket takket være havnens nærhed. Hvis man har brug for at indlogere sig på landjorden, findes der et stort udvalg af hoteller. Denne marina har desuden internet, sublift og butikker med skibsudstyr, hvilket gør det endnu behageligere og praktisk at lægge til i hovedbyen på Fuerteventura.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

60

60

5 m.

5 m.

DISCOVER