Parador de El Hierro

En oase El Hierro til at slippe væk fra hverdagens stres på

Langt væk fra alt, i uberørt natur, hvor vulkankysten bliver rettet ud. Parador El Hierro ligger på den sydøstlige del af øen, hvor man kan slippe væk fra hverdagen og glemme det hele. Den er ikke voldsomt stor og ligger lige ved vandet. En typisk canarisk bygning ni kilomenter fra nærmeste landsby, som er fiskehavnen La Estaca. Her kan man mærke brisen, og det føles som om, tiden går langsommere. Et sted til at slappe af.

Tag en svømmetur i det rolige vand ved klippen Bonanza

Det bedste er at ankomme til hotellet i bil. Paradoren ligger for enden af vejen og læner sig op ad en klippe lige ud til havet med udsigt over klippen Bonanza, der er øens vartegn. Fra et værelse med altan, der vender ud mod havet, er man sikker på en god udsigt og den bekvemmelighed, der er kendetegnet for parador-kæden. Fra den kølige terrasse i gårdhaven er der en skøn ren luft lige ved siden af det store svømmebassin. Der er trapper ned til kysten med små laguner med klart vand og roligt vand.

Gym
Kids services
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Las Playas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
7
262
262
10045