Hotel El Mondalón

Indlogering i landlige omgivelser tæt på Las Palmas

Dette hotel på Gran Canaria har så stilrene linjer, at alt er harmonisk. Selv de røde "plaider" ligger ens på de rene, hvide sengetæpper. Der er ikke en plet at sætte på dette lille landfort med luksusværelser. Der er damme, stalde, opvarmet swimmingpool, bodega og sågar en gård med husdyr. Kirsebærhave, en kæmpe stor gård med træer og vinranker, hvor børnene kan løbe og boltre sig, indtil de ikke kan mere.

En gård i Bandama-calderaen

For foden af bjerget og godt beskyttet af en stenvold falder disse lave, rektangulære gamle huse med agerjord godt ind i landskabet. De vidner om rustik minimalisme med deres overdækkede verandaer af træ, tykke mure og snorlige haver, der er i fuldstændig harmoni med omgivelserne, Bandama-calderaen, som man kommer til ad en landevej, der tager sin begyndelse ved hotellet. Restauranten er udmærket, men morgenmad på verandaen og grillarrangementerne om fredagen vinder med mange længder.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Los Hoyos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
2
262
262
10045