Hotel Las Longueras

Et hotel mellem træer og tæt på kysten

Selv om det ligger tæt på kysten på øen Gran Canaria er Hotel Las Longueras fantastisk til de gæster, der ønsker fred og ro, turister, der flygter fra det traditionelle, eller til dem, der ønsker at nyde stilheden blandt store træer. Dette koloniale landsted fra slutningen af det XIX århundrede rejser sig over frugttræer, palmer og århundrede gamle træer. Her er det en luksus blot at nyde en appelsinjuice af appelsiner fra egne træer.

De skønne ting i Casa Roja ved dalen Agaete

Kendt som "Casa Roja" (det røde hus) kan man på dette hotel nyde et ophold i elegante omgivelser, hvor antikviteterne er i centrum samt alle bekvemmeligheder på de store veludstyrede værelser. Svømmebassinet er omgivet af palmer og bougainvilleaer og ligger midt i et imponerende bjerglandskab. Det er Agaete-dalen, et smukt naturreservat med gangstier, der begynder ved hotellet. Og til dem, der ønsker kyst og hav, ligger fiskerhavnen Las Nieves bare to kilometer væk.

Parking
Pool
Localidad
Valle de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
2
262
262
10045