Kro Casa de Los Camellos

Et hotel i Agüimes' gamle bydel
Hvis du går langs La Viñuela, og er det nemt at finde kroen Casa de Los Camellos. Den store figur af en kamel ved siden af de høje brunlige murer indikerer, at du er kommet til det rette sted: et landsted bygget i sten og med masser af historie i den gamle bydel af Agüimes i den sydøstlige den af Gran Canaria. Stedet er hyggeligt, har en gårdhave med masser af planter, masser af ro og bekvemmeligheder. Et afslappende men skønt ophold, hvor du har alt, hvad du har brug for til en rolig ferie.
Værelser med udsigt til kirken i San Sebastián
Den gode beliggenhed ved sidsen af pladsen Rosario gør hotellet til det perfekte sted til at nyde Agüimes, selvom det der tiltrækker mange rejsende er de høje indgangsporte, som dromedarerne i gamle dage gik igennem. Det er den fantastiske udsigt til landsbyen fra vinduerne i de store værelser, en udsigt, hvor klokketårnet på kirken San Sebastián stjæler næsten hele billedet. Et andet trækplaster er hotellets righoldige morgenbord med nærende brød og typiske oste, der har fortjent deres gode ry.
Airport distance
11 km
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Agüimes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
2
262
262
10045