Kro LIVVO Maipez

Landejendom med suiter på den nordlige del af Gran Canaria

Santa Brígida er kendetegnet ved sted, plads og lænestole i engelsk stil; San Mateo er mere særegen med skrivebord, billeder med landskabsmotiver og altan; og Santa Lucía er kendetegnet ved varme, lys og små skulpturer. Det er navnene på LIVVO Maipez' dobbeltværelser og suiter. Et dejligt hotel, der byder gæster velkommen med et imponerende laurbærtræ, et tavst vidne om de seneste tre hundrede år. På dette nærmest magiske tilflugtssted i den nordlige del af Gran Canaria er der udsigt over slugter og grønne bjerge.

Et landligt hotel ved siden af slugten Guiniguada

Hotellet, der ligger ved siden af en af de mest emblematiske slugter på øen, er fyldt med små, chikke og indbydende hjørner, hvor man får lyst til at sætte sig og slappe af og, hvorfor ikke spille tennis og paddel på banerne ved siden af. En anden mulighed er en tur i det tyrkiske bad eller en tur i det lille udendørs svømmebassin, midt i et grønt, vildt landskab.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
La Calzada

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
2
262
262
10045