Parador Cruz de Tejeda

En oase til ren afslapning blandt fyrtræer på Gran Canaria

Det er et privilegium at slappe af på et kursted midt i et naturlandskab med fyrtræer og slugter, hvor Parador Cruz de Tejeda ligger. Dette typiske landsted, som ligger i 1.560 meters højde, er et hotel til et forkælende ophold i en varm atmosfære. Beliggende midt på øen Gran Canaria er der fra den kæmpestore terrasse i sten en fantastisk udsigt over klippen Nubo, der er øens vartegn.

Gangstier til dem, der elsker at vandre og slappe af mellem bobler

Receptionen er udsmykket med hvælvinger i loftet og hyggebelysning, der er en fin kontrast til stenene, og værelserne er ideelle til at koble fra. Det er ikke engang nødvendigt at forlade værelset, fra altanen er der en fantastisk udsigt. Nyd et afslappende bad i det skønne hydrotermiske kurbad, der nærmest fortsætter ind i fyrtræsskoven. Og hvis du ønsker at gå på opdagelse i omgivelserne, ligger landsbyen Tejeda blot 9 km væk, hvor du kan finde noget af øens bedste kulturarv.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
2
262
262
10045