Hotel La Hacienda de Abajo

En gammel renoveret sukkerfabrik i Tazacorte

En gammel renoveret sukkerfabrik fra det 17. århundrede var nok til at skabe dette raffinerede tempel, gemt af vejen i Tazacorte på øen La Palmas vestside. Mere end et hotel er La Hacienda de Abajo et adelspalæ med righoldig kunst, men med moderne teknologi. Kærligheden til den udsøgte detalje og gæstfrihed, der er husets motto, fornemmes på alle værelserne. Dette overnatningssted med ubestridelig kulturhistorisk værdi er en guldperle for gæster, der dyrker den gode smag.

Refugium for voksne blandt kunstværker, vægtæpper og porcelæn.

La Hacienda de Abajo er hotel, museum og frugthave. Bag palæets porte er der et raffineret rum forbeholdt voksne. Fire traditionelle huse ligger rundt om en have med eksotiske planter midt i områder med bananplanter. I den overmåde elegante restaurant indeholder menukortet retter med banan, den lokale frugt. Selvom det næsten er umuligt at forlade værelserne – sengene er så at sige kunstværker – er der guidede ture til de smukke samlinger af vægtæpper, kunst og orientalsk porcelæn samt en pool med form som en dam.

Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Spa
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
5
262
262
10045