Finca de la Florida

Den bedste udsigt over La Geria

Hotel Finca de La Florida midt på Lanzarote er en elegant repræsentation af øens arkitektur i herskabsstil. Fra altanen på værelset kan man se det beskyttede landskab La Geria: udstrakte vinmarker, der vokser i lava fra vulkanen, og som strækker sig så langt øjet rækker. En naturlig enklave i dette vulkanlandskab, der huser kulturskatten og naturreservatet Timanfaya.

Lokale retter i restauranten Finca de La Florida

De to terrasser på siden af bygningen samt den hvide og grønne facade er hotellets kendetegn. Værelserne er rustikke, men meget lyse og med god udsigt. Det bedste ved hotellet ligger dog bagved: en formidabel have med palmer og frugttræer samt svømmebassin til voksne og børn og ovenikøbet minigolf. En anden skat er restauranten. Behagelig, enkelt møblement hvor der serveres typiske retter og er mulighed for at nyde tiden i læsesalen med pejs.

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
3
262
262
10045