El Navío

Indlogering midt i bananplantage

Hotellet ligger midt ude på landet med udsigt til havet. For at finde stedet skal man ad mange snoede biveje, indtil man kommer til Alcalá, en lille kystby på Tenerifes sydside, hvor man svinger til højre og følger skiltningen. Til trods for navnet er El Navío landhotel omgivet af bananplantager, ren luft, drømmeagtige små vige, ro og fred, som kun brydes af gedernes sympatiske brægen og hønsenes kaglen på hotellets gård.

Lejligheder med udsigt til La Gomera

På solskinsdage er der sol i de 11 værelser, der smyger sig som små, flade rækkehuse med balkon, hvorfra man kan se solnedgangene og har imponerende udsigt til La Gomera. Man kan spadsere i gårdhaverne mellem potteplanter, spise en righoldig morgenmad på terrassen eller gå ture ad stien, der ender ved stranden. Her glider alting let og naturligt, og man kan opleve gestus så sympatiske som altid at tilbyde dejlige bananer til gæsterne ved hotelindgangen – en detalje, der sættes pris på.

Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Guía De Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045