Finca La Raya

Roligt hotel med indkvartering i Güímar

Der er ikke tv og heller ikke radio. De eneste lyde, der høres på Finca La Raya, er fuglene, der synger, og frøerne, der kvækker ved dammen tæt på det store, majestætiske avokadotræ. For at finde dette lille hotel med de store sanseoplevelser, der ligger på den sydøstlige del af Tenerife, skal man tage til La Hoya-kvarteret i Güímar, indtil man finder hotellet omgivet af eksotiske frugttræer som f.eks. malajæbletræet eller pitangatræet (cayennekirsebær), der har givet navn til værelserne.

Drago-suiten har terrasse, havebede og bjerge

Trapperne i den sennepsfarvede facade fører til verandaen ved siden af spisesalen, hvor der serveres morgenmad med bagværk og hjemmelavet syltetøj − udsøgte græskar- og appelsinmarmelader − og middage tilberedt med følelse. De malede falske vinduer pynter op sammen med det gamle anglikanske kapel eller taburetterne til børnene. Drago-suiten er fortryllende og har sit navn, fordi den vender ud mod det gamle dragetræ for neden af skrænten og ud mod terrassen, hvorfra der er udsigt over havebedene og bjergene. Ren skønhed og ro og fred.

Parking
Room service
WiFi
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045