Hotel Costa Salada

Charmerende landhotel på kysten i La Laguna

Det er 'afslappet' område, kun egnet til personer med behov for høje doser af ro og den fantastiske udsigt, som brydende bølger kan give. Landhotellet Costa Salada, i den nordøstlige del Tenerife, er det hus ved havet, som alle ville ønske at eje, hvor ens spændinger forsvinder på spadsereture mellem bananplantager og siestaer ved poolen. Alene ud mod havet, den solbrune facade, prydet med en veranda bygget af sten, ligger det og kigger ud over kysten i Tejina. En fredfyldt oase hvor man kan glemme verden.

Saltvandspool med lysthus og solfyldt terrasse

Her er det let at give slip. Efter at have passeret jernporten og ladet blikket glide hen over den enorme bananplantage går man ned igennem receptionen indtil dette 12-værelses hotel dukker frem, hvor stressniveauet kan tæmmes i saltvandspoolen, blandt pelargonierne og lysthuset, der vender ud mod Atlanterhavet. Dette vederkvægende hjørne, tæt på den solrige og skønne terrasse, er et godt sted både til at nyde frokosten eller en god bog og i afstand fra ‘chill out’ zonen, der kun åbner om sommeren.

Restaurant
Room service
Pool
Localidad
San Cristóbal de La Laguna

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045