Hotel Finca La Hacienda

Tilbringe nogle dag i et hus i La Tierra del Trigo
Efter at gå opad imellem banantræer kommer et velholdt, hvidkalket landhus til syne, der bliver til mindre lejligheder. Med sine sadeltage, trapper af rustikke sten og havebede er det, som om huset er skræddersyet til stedet. Det første gæsterne møder, når de kommer til Finca La Hacienda, er en hjertelig velkomst og de bedste anbefalinger og opfordringer til at nyde og lære omegnen bedre at kende. Dette landhotel befinder sig nemlig i La Tierra del Trigo, en smuk lille landsby i området Isla Baja på nordvestsiden af Tenerife.
En klynge huse indrettet til landhotel i Los Silos
Hotellet ligger tæt på både havet og bjergene. Man kommer til denne gamle landsby, Los Silos, for at nyde naturen, koble fra og lave grillmad – altid efter anmodning – og hvis det kan kringles "lave migas", være sammen med hesten Canelo, nogle får og et par katte. Snarere end hotelværelser er der her tale om små landhuse med en meget landlig stemning, der bare kræver solid mad såsom "potaje de coles" (kålsuppe), "carne de fiesta" (en af de mest populære retter på De Kanariske Øer) og vandreture mellem træer og vandfald.
Airport distance
57.9 km
Environment
Landligt
Restaurant
WiFi
Localidad
Los Silos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Map of Hotel Finca La Hacienda
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045