Hotel Finca San Juan

Små landhuse i centrum af San Juan de la Rambla

Ved første øjekast kan det minde om en sekundær bolig, ja, ovenikøbet et familiehus, hvor man kan tilbringe nogle dage. Det er den fornemmelse, som Hotel Finca San Juan giver. Indkvarteringsstedet ligger i San Juan de la Rambla, en dejlig lokalitet på Nordtenerife. Stedets typiske flade huse, der har verandaer med hvide søjler og små haver fortil, hedder Tenerife, La Palma, La Gomera og El Hierro. De udstråler alle en dejlig atmosfære af ro og fred og ligger i et stille beboelsesområde.

Den bedste brunch i Los Silos

De madglade, der ikke lader noget gå sig forbi, er heldige, for på Finca San Juan er brunch en hel institution: røræg, frisklavede tærter, oste eller bayerske pølser... Der er tale om solid mad, sådan som den tyske tradition tilsiger det, og i overdådige portioner, der også kan serveres på værelsets terrasse. Efter denne velsignede opdagelse, og selvom man ikke måtte være gæst, kan man tage en dukkert i den opvarmede swimmingpool og lade sig gennemvarme på terrassen, mens man betragter El Teide. Hvem kommer ikke gerne igen?

Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Juan de La Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
- Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045