La Correa del Almendro

Roligt hotel i den høje del af Arona

Lavendelkviste, der parfumerer værelserne udsmykket med blomster, budskaber, der bringer glæde ind i hverdagen lige fra morgenstunden, en økologisk have... Dette er detaljer, der gør, at La Correa del Almendro, som ligger i Arona på den sydlige del af Tenerife, byder på noget helt særligt. Dette landhotel er så stemningsfuldt som billedet af dets blomstrende mandeltræer, af det lille bord og stolen i støbejern ved det gamle piletræ, der er et oplagt sted at læse, eller af de fortryllende kroge, der er mellem tabaiba-træerne og fyrretræerne på den kæmpestore ejendom.

Værelser med stor balkon og kanariske retter

Den rene luft er garanti for en helsebringende søvn i alle de seks værelser. Værelserne i kornkammeret har en helt særlig atmosfære, som var de små dukkehuse med rummelig balkon. Værelserne i underetagen vender ud mod gårdhaven og swimmingpoolen, mellem stenmure og hække. På La Correa del Almendro er alt genopfundet: hotellets møbler, der er "piftet op" med chikke islæt og fremfor alt, de fantastiske smagsoplevelser. Det er kanariske opskrifter i ny fortolkning tilberedt med følelse og andre veganske eller vegetarianske specialiteter, som gæsterne kan bestille om morgenen.

Parking
Restaurant
WiFi
Pool
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Udvis ansvar med forbrug af vand og airconditioning på værelset. Undgå om muligt daglig vask af håndklæder og sengetøj.
  • Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Smid ikke cigaretskod på jorden.
  • Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne, og følg indlogeringsstedets anvisninger.
  • Respektér, at andre personer på indlogeringsstedet gerne vil have ro.
Tags
Etiquetas
1
262
262
10045