Kitesurfing ved Flag Beach

Et ideelt spot for begyndere i kitesurfing
I Corralejo, på den nordøstlige side af Fuerteventura, ligger kitesurfingspottet Flag Beach. Det er et fredet område, ud for Isla de Lobos, ideelt til alle niveauer af kitesurfing. Bølgen bryder i forskellige toppe og retninger langs med stranden, hvilket gør det til det perfekte spot for alle elskere af kitesurfing, uanset erfaring. Det er værd at bemærke, at det er meget let at gå ud i vandet ved Flag Beach, endog for begyndere.
Kitesurfing skoler på Fuerteventura
Flag Beach har de mest konstante vinde om foråret og om sommeren: de bedste til at dyrke kitesurfing, uanset tidevandet, er vindene fra N-NV-NØ. Dette spot er omgivet af alle de faciliteter, man forventer i et turistområde som Corralejo, herunder specielle faciliteter for sportsudøvere som skoler eller udlejning og salg af udstyr. For at komme frem skal man tage landevejen FV-2 og FV-1 mod Corralejo. Bunden ved Flag Beach spottet er af sand.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
4
259
13
262
10045