Kitesurfing ved Playa de Vargas

En spot med campingplads tæt ved lufthavnen på Gran Canaria

På østsiden af Gran Canaria, på Playa de Vargas, findes et kitesurfingspot, der er velegnet til alle niveauer og med meget regelmæssig vind og bølger. Playa de Vargas, tæt ved Ingenio og lufthavnen, er et fredet område, og i nærheden finder man en campingplads, der benyttes af vandsportsudøvere næsten hele året rundt. Bølgen kommer både fra venstre og fra højre, den bryder i flere toppe og nogle gange med tubes.

Kitesurfing på et spot med stabil vind

Mellem april og september er vindene mere stabile på Playa de Vargas, hvilket gør spottet til det ideelle sted for at dyrke kitesurfing. Bunden er af sand og sten, og det er bedst at nyde den ved lavvande for at undgå, at bølgen brydes nær ved strandkanten. De bedste vinde på dette spot er N-NØ-SV. Selvom den er velegnet for begyndere, hvis strømmen er kraftig, er det bedst at have en vis erfaring, når man går ud i vandet.

Localidad
Playa de Vargas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045