Kitesurfing ved Salinas de Pozo

Et kitesurfingspot med langstrakte bølger

Salinas de Pozo er et kitesurfingspot, der ligger i Santa Lucía, på sydøstkysten af Gran Canaria. Dette kitesurfingspot er ideelt til dem, der holder af waveriding, for i Salinas de Pozo finder man bølger med flere toppe, med væg og lang af udstrækning. Området er præget af stærk blæst, og der er masser af surfer atmosfære, specielt fra april til september, da vindene er kraftigere og mere regelmæssige i sommermånederne.

Vinden er ideel for de mest erfarne kitesurfere

Det er nødvendigt at bemærke, at dette spot kun anbefales til sportsfolk på mellem- eller ekspertniveau, og at de bedste vinde for at dyrke kitesurfing ved Salinas de Pozo er N-NØ side on-shore. Man skal passe på, når man går ud i vandet og op igen, for bølgerne bryder med stor kraft i strandkanten, der er fyldt med småsten. Man kan også dyrke kitesurfing ved Salinas de Pozo, når der er lavvande. Der er vulkansk klippebund.

Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045