Kitesurfing i Jameos del Agua

Bølger på op til tre meters højde på Lanzarote

I den nordlige del af Lanzarote ligger spottet Jameos del Agua, midt i et imponerende vulkansk landskab. Dette kitesurfingspot er anbefalet kun til de mest øvede sportsfolk, og selvom man kan bruge det hele året rundt, er det om foråret og sommeren, hvor man finder de bedste betingelser for at dyrke kitesurfing. Vindene på dette spot blæser i retning NØ og danner en hurtig og lang venstrebølge, med tunnel nogle steder, og som kan nå en højde på op til tre meter.

Et ideelt kitesurfingspot til avanceret niveau

Man skal tage i betragtning, at det er ret vanskeligt at gå ud i og op af vandet på dette spot, specielt ved højvande, og det er derfor kun anbefalet for dem, der har et avanceret niveau i kitesurfing. Da det ligger under turistcenteret Jameos del Agua, kan man sætte bilen på centerets parkeringsområde, hvis den direkte adgang fra landevejen til stranden skulle være lukket.

Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045