Kitesurfing ved Playa de Famara

Kitesurfing for alle niveauer på Lanzarote

På den nordvestlige side af Lanzarote, meget tæt på Teguise, ligger Playa de Famara, det bedste kitesurfingspot på Lanzarote. Udover de fantastiske vindforhold og bølgerne i brændingen langs hele stranden, er det også velegnet til alle niveauer. Dette spot, som er let tilgængeligt, ligger under Famaras stejle klipper. Meget tæt på ligger Caleta de Famara, en fiskerby med masser af faciliteter for kitesurfing, som surfcamp, reparation og salg af udstyr, og skoler.

Et kitesurfingspot, der er perfekt til kategorien waveriding.

Playa Famara er et perfekt spot til kategorien waveriding, fordi den har mange toppe, der tager kraft på de steder, hvor der er dybest. Bølgetypen er beachbreak med sandbanker, og de bedste vindforhold er NØ-N i retning side-on shore. Selvom man kan dyrke kitesurfing på hvilket som helst tidspunkt af året, er det mellem maj og september, at er vindene mest stabile og favorable. Det er bedst at bruge dette spot ved lavvande eller middeltidevand.

Localidad
Famara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045