Kitesurfing ved Playa de El Médano

Et kitesurfingspot med de bedste vindforhold

Kitesurfingspottet på stranden Playa de El Médano, der ligger på den sydlige del af Tenerife, ved siden af lufthavnen, har ideelle vindforhold til at dyrke denne sport. Foruden den særlige zone på stranden til montering af kites, er der også egnede områder til forskellige erfaringsniveauer. Selvom man kan nyde stedet hele året, er det om sommeren, og især når vinden blæser i retning N-NØ, at dette spot bliver til et at de foretrukne steder på Tenerife blandt elskere af kitesurfing.

Kitesurfing skoler i et turistområde på Tenerife.

Bunden er af sand, hvilket gør det lettere at gå ud i vandet ved stranden Playa de El Médano, endda for begyndere. Livredningstjenesten gør kitesurfing på dette spot endnu mere sikker, og sporten kan dyrkes uanset tidevandet. Tæt ved stranden finder man turist faciliteter, som f.eks. et stort udbud af overnatningsmuligheder, cafeteriaer og forretninger, og også kitesurfing skoler og udlejning af særligt udstyr.

Parking
Restaurant
Localidad
El Médano

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
1
259
13
262
10045