Klatring i Fataga

Det foretrukne sted for sportsklatring på Gran Canaria

Et af de foretrukne steder for sportsklatring på De Kanariske Øer ligger i slugten i den smukke, pittoreske landsby Fataga, der er beliggende på sydskråningen af øen Gran Canaria. I dette smukke naturlandskab, der hedder dalen med de tusind palmer (Valle de Las Mil Palmeras), står den grønne vegetation i kontrast til den rødlige basalt på de typiske klippevægge. De mange forskellige sværhedsgrader har gjort den til et af de foretrukne områder for dem, der betingelsesløst tager imod denne udfordring.

Bestigning af kløften i måneder, hvor varmen er mindst

Fataga-slugten har ikke det helt store antal ruter - omkring 75 - men dens gode udstyr og muligheden for at bestige klippen året rundt har gjort, at den er et af de steder, som øens klatrere ynder at besøge. Det kan dog anbefales kun at klatre i månederne med mindst varme, men skyggen en sommereftermiddag giver også mulighed for at klatre til tops ad basaltstierne med flad kant i en højde af 30 m.

Localidad
Fataga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045