Klatring i Tamadaba

400 ruter mellem fyrretræer tæt ved Artenara

Lige midt i Tamadaba Naturpark, på nordsiden af Gran Canaria og i nærheden af landsbyen Artenara, findes øens fornemste område for sportsklatring. Denne næsten uberørte natur rummer en af de bedst bevarede fyrreskove på De Kanariske Øer. Stedet kan bedst karakteriseres som det enevældige kongerige for klatring på plade, idet der igennem slugter og skove findes omkring 400 ruter - med masser af mellemniveauer og med en største højde på 40 m - spredt ud over de stejleste klippevægge.

Med veludstyrede områder og areal, hvor der kan slås lejr

Alle stierne er veludstyrede, og til trods for en overvægt af stier på mellem og højt niveau, er det også muligt at vælge nogle på lavt niveau, da denne skole er under udvidelse, og der hele tiden laves fremragende ruter i lidt mere afsidesliggende områder. Der kan klatres hele året rundt bortset fra om vinteren og med undtagelse af visse afgrænsede områder. Der er endvidere et areal, hvor det er tilladt at slå lejr, når først der er indhentet tilladelse fra Gran Canaria kommunalråds miljøforvaltning.

Localidad
Tamadaba

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045