Klatring i slugten Barranco del Agua

Veludstyrede stier i Puntallana

Et landskab, som fortjener et nærmere bekendtskab, er slugten Barranco del Agua, i den nordvestlige del af La Palma. Dette fredede naturområde rummer de bedste eksempler på eksisterende tidselmarker på øen, og er de ideelle omgivelser for udøvelsen af sportsklatring. Området, der ligger i Puntallana kommune, er fremragende. Det tæller 140 veludstyrede ruter - klargjort af lokale klatrere - ad lodrette klippevægge, der kan være op til 40 m høje.

Basaltklipper i klippevæggen La Ferrata

Dette område er meget let at genkende, fordi der er en tunnel under landevejen udstyret med kunstige dæmninger. Der kan klatres året rundt, selv om der om vinteren kan være lidt fugtigt. Forat komme op til nogle af ruterne er det nødvendigt at benytte metalstiger og kabler (er allerede installerede), fordi klipperne, der er af basalt, kan være noget skorpebelagt på sine steder (særligt på klippevæggen La Ferrata) og er næsten ufremkommelige på den nederste del. Af denne årsag kan det anbefales at benytte siempre el hjelm, især for neden.

Localidad
Puntallana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
5
257
13
262
10045