Klatring i Anaga

De længste klassiske ruter på Tenerife

De længste klassiske ruter på Tenerife finder du i den nordøstlige del af øen, igennem stejle bjerge, dybe slugter i Anaga Naturpark. Dette helt usædvanlige naturområde har utroligt smukke landskaber i form af fugtige skove og masser af klipper med hundreder af ruter, der alle er veludstyrede. Højden overstiger ikke 250 m. Nogle stier er til klatrere på mellemniveau, hvorimod andre udfordrer mere erfarne klatrere.

Bestigning af klippen Roque Negro

En af de mest kendte klatreture i Anaga er bestigningen af klippen Roque Negro. Den tager sin begyndelse ved den landsby, der bærer klippens navn, og har veludstyrede skråninger med klipper af god kvalitet. Den del, der går under betegnelse "den sorte side", der er skovfyldt og dækket af tåge, er ideel til klatring en sommereftermiddag. En anden klippetop, der er meget populær, og hvis bestigning ligger højt på erfarne klatreres ønskeseddel, er Las Ánimas, der har ruter af høj sværhedsgrad, som f.eks. nogle af de stier, der omfatter klippen En Medio.

Localidad
Anaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045