Klatring i Arico

Det populæreste klatreområde på De Kanariske Øer

Hvis der findes et sted, der samler et stort antal klatreområder på lidt plads, ja, så er det Arico, en kommune der ligger i den sydøstlige del af Tenerife, hvor man finder det populæreste klatreområde på De Kanariske Øer. Dette område med fyrreskove og dybe slugter er ideelt for entusiaster inden for klatresporten, eftersom man her finder mere end 500 veludstyrede stier, der repræsenterer hele registret af sværhedsgrader - med en overvægt af de mellemste niveauer - i en højde på maks. 35 m.

Bouldering i slugten Ortiz

Bouldering-entusiasterne kan koncentrere sig om slugten Ortiz, et af det bedste steder på øen til at praktisere denne sportsgren. Slugten El Río er imidlertid et af de bedste steder på Tenerife til svær klatring, eftersom klippevæggene fortrinsvis er dannet af bjergarten vulkansk ignimbrit, der er helt gennemfuret af linjer. Begge former kan udføres hele året rundt pga. af det fremragende klima på stedet, men hvis temperaturen ikke er med klatrerne, er der mulighed for at klatre i et mindre område ved Porís de Abona.

Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045