Klatring i Las Cañadas del Teide

Klatring i over 2.000 meters højde på Tenerife

Den har måske ikke de stejleste klippevægge på De Kanariske øer, men at klatre i det imponerende naturlandskab Las Cañadas, i Teide Nationalpark, tæt på Spaniens højeste punkt, er en enestående oplevelse i over 2.000 meters højde. De bemærkelsesværdige vulkanske formationer midt på øen Tenerife gemmer på mange områder, der egner sig til alle former for klatring. Et af de populæreste steder er fordybningen Capricho, der er udstyret med ruter til sports- og blokklatring.

Ruterne på La Catedral og García-klipperne

En af klatrernes foretrukne klippevægge, hvor der kan klatres uden begrænsninger, er La Catedral, en imponerende vulkansk klippe. Den er 120 m, hvor den er højest, og har ret mange ruter på vestsiden, selv om det er ruterne på nordsiden, der er de stejleste og mest vidtrækkende. Denne klippeformation udgør en del af García-klipperne, et af de mest besøgte steder i Teide Nationalpark, med en fortryllende udsigt til Ucanca-dalen med imponerende geologiske skatkamre.

Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
  • Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
  • Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
  • Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045