Mountainbikerute på El Hierro

Rundtur fra Valverde
Der veksles mellem asfaltstrækninger og cykelstier på denne rundtur med udgangspunkt i Valverde, hovedbyen på El Hierro, der ligger på øens nordøstside. Turen går gennem øens midterste del til det vestligste punkt og efterligner den tur, der køres hvert fjerde år i anledning af fejringen af Bajada de la Virgen de los Reyes, øens vigtigste fest. Turen går gennem de stejle, smukke Julan-skråninger, afbrudt af slugter, et landskab der strækker sig fra Golf-dalen til havet.
Kilometer på cykel i La Dehesa
Vejen fortsætter, indtil man kommer til La Dehesa de Sabinosa, en unik afkrog, hvor der skal laves en krævende sløjfe for at kunne se Frontera-dalen oppe fra udsigtspunktet Mirador de Bascos. Her står alt i enebærbuskenes tegn, disse forrevne træer, der er blevet til symbolet på denne ø. På turen tilbage til Valverde kan man i det fjerne skue fyrtårnet i La Orchilla (El Pinar), der i sin tid markerede nulmeridianen, og som er afslutningen på den 78 kilometer lange cykeltur.
Distance
79 km
Højde
756 m
Slope
610 m
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
7
257
13
262
10045