Mountainbikerute på Fuerteventuras nordvestside

Cykelruter i Corralejo
På denne rundtur lærer man roligt Fuerteventuras unikke og golde landskab nærmere at kende. Udgangspunktet ligger på den nordvestlige del af øen, og turen omfatter cykelruter, der er afmærket med info-tavler med forklaringer af de helt særlige omgivelser. Cykelturen går fra udgangspunktet i den lille landsby Lajares videre gennem vulkaner, indtil man når til Corralejo, der er øens vigtigste turistcenter og det bedste sted for at se fyrtårnet i Tostón. Derefter går turen mod vest, og efter at være drejet af mod Majanicho køres der forbi en række helt vidunderlige strande y vige på vej til El Cotillo.
Rundt om bjerget Tindaya på cykel
Inden man kører i retning af det "hellige" bjerg Tindaya, der er det næste punkt på denne 79 km lange rute, er det bedst at samle kræfter til at kunne cykle igennem fascinerende smukke landskaber, der atter fører ud til kysten med Playa de Janubio i Puerto del Rosario. Herefter køres der videre og igen forbi Tindaya. Denne gang i retning mod øst. Fra cykelstien køres der ind på asfalten for at aflægge La Oliva kommune og den pittoreske landsby Villaverde et besøg og derefter vende tilbage til udgangspunktet i Lajares.
Distance
70 km
Højde
1728 m
Slope
1850 m
Restaurant
Localidad
Lajares

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
4
257
13
262
10045