Mountainbikerute på Fuerteventuras sydvestside

På cykel fra havnen i Los Molinos til Ajuy
Det er en helt eventyrlig oplevelse at køre denne strækning gennem den sydvestlige del af Fuerteventura, en rundtur gennem øde områder, der tager sin begyndelse i havnen i Los Molinos og fortsætter mellem stenfolde til gederne, −der altid er til stede i landskaberne−, bjergene og slugterne på Fuerteventura. Man skal være i topform, for terrænet er ikke altid helt fremkommeligt på cykel, og visse steder er det nødvendigt at tage cyklen på ryggen for at kunne fortsætte. Ajuy i Pájara er et godt sted at samle kræfter, indtil man kan "indtage" den flotte strand i La Solapa.
Stejle bjergstier, hvor man kan prøve kræfter
En sti ind i landet løber ud i landevejen, der fører til surferenklaven i La Pared. Efter dette sted kommer sandruterne på Jandía-halvøen, der sætter din behændighed og kræfter på prøve, og som slet ikke er så lette. Derefter går det videre ad snævre, stejle bjergstier, hvor cyklen må bæres på ryggen, indtil du når det gyldne sand i Cofete (hvis tidevandet tillader det), en smuk naturstrand, hvor det er umagen værd at fortabe sig lidt, og hvor ledsagevognen venter.
Distance
35 km
Højde
1565 m
Slope
910 m
Is circular
Localidad
Puerto de Los Molinos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
4
257
13
262
10045